Nettimiljonääri myy Porschensa 20 € hintaan.

Jos olet aina nähnyt itsesi Porschen ylpeänä omistajana, mutta olet valitettavasti laskenut varojen puutteen vuoksi, tämä posh-kiinteistönvälittäjä voi vain tarjota sinulle kilpailun unelmistasi. Se on ihanteellinen niille, joilla on Champagne-unelmia ja limonadi-pankkien saldoja, koska hän röyhtelee kauniin Caymansa yhteen onnekkaaseen vankilaan vain kaksikymmentä englantilaista puntaa kohti.

Luonnollisesti on pieni saalis.

Ed Bezzant, Lontoosta, aikoo riistää Porsche Caymaniltaan £ 20 ($ 25) lipun.

Mutta ennen kuin kiität kaveria niin runsaaseen eleeseen, kerron, että Ed pyrkii siirtämään 2 500 lippua, joten hän päätyy 50 000 puntaan ($ 64,336), mikä on enemmän kuin uuden 718: n Cayman, joka maksaa £ 42,897 (55,197 dollaria).

Silti se ei poista sitä, että voittaja maksaa vain 20 puntaa.

Osan tiedot yksityisen Instagramin epätavallisen myynnin yksityiskohdista Ed kirjoitti: “Porsche myydään 20 €: lle – Myyn 2500 lippua vastaamaan tietokilpailuun saadakseni Porschen.

“Tämä tapahtuu, kun kaikki 2500 myydään ja annan jokaisen merkinnän sisään Instagram live -voittoon – tämä on 100% aitoa ja joku allekirjoitetaan paperin yli autolle, jos heidät poimitaan.

“Voit ostaa niin paljon merkintöjä kuin haluat. Kaikki vahvistetaan sähköpostitse, samoin kuin miten maksaa.”

Postti jatkoi: “Anna pelin aloittaa – voidakseen voittaa, sinun on vastattava oikein vuoden ensimmäisellä Porsche: llä sekä joitain quickfire-vastauksia, jotka liittyvät tähän autoon (auto on 32 kilometriä, uudet renkaat, uusi palvelu, ilmansuodatin ja tuore maali). ”

Anteeksi, olen vain päässyt lippuun ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *